Kære medlemsforeninger,

I går fremlagde statsministeren den meget vidtgående indsats mod CONVI19 spredningen.

Der blev opfordret til at stoppe alle arrangementer med over 100 deltagere, og generelt tænke sig godt om i relation til at samle mange på et bestemt sted.  Vi forventer at der besluttet midlertidig lovgivning, i dag, der begrænser vores generelle bevægelsesfrihed yderligere.

På det grundlag har FIR’s bestyrelse besluttet, at vi udskyder det lovligt indvarslede Repræsentantskabs møde den 24. marts 2020, og i stedet planlægger at det afholdes i starten af maj, når vi kender mere til situationen. 

Vi er helt opmærksomme på, at vores vedtægter tilsiger, at mødet skal holdes inden udgangen af marts, men vi betragter dette som en nødsituation, der berettiger os til at tage dette skridt.

På den måde går FIR foran, og jeg vil gerne opfordre alle foreninger til nøje at vurdere, hvor vigtigt det er at gennemføre generalforsamlinger efter vedtægterne, frem for at følge ånden i regeringens indsatspakke. Hverken FIR eller Furesø Kommune kan eller vil tage beslutningen for den enkelte forening.

Vi er overbevist om, at vores medlemsforeninger forstår vores beslutning og bakker op om den. 

Så forbered jer på et møde i maj 2020, og vi ser frem til at verden på det tidspunkt forhåbentlig ser anderledes ud i relation til kriseberedskab etc. Vi melder et konkret tidspunkt ud efterfølgende.

Mange hilsenerLars Køster SvendsenFormand, Furesø Idrætsråd